I Sagan om det röda äpplet får du uppleva mannen i den randiga kostymen som lägger ett äpple i fönstret för att det skulle mogna i solen. Men äpplet föll ner i huvudet på gamla mormor, som skrek till och skrämde katten som for upp i trädet … Och alla de saker som sedan hände ska vi inte berätta om här, men ni kan vara säkra på att det röda äpplet hinner ställa till med en hel del trassel i den lilla staden. 

Det blir en fascinerande och fängslande stund för hela familjen!

Föreställningen är ca 20 minuter lång.

Förboka biljetter

Du behöver ha biljett till föreställningen. Det är ett begränsat antal platser till föreställningen, så vi rekommenderar att förboka plats i samband med köp av entrébiljett.

Välkommen!

Av: Jan Lööf
Manus och regi: Mikael Kallin
Medverkande: David Krafft, Eric Rusch, Matilda Bördin, Sofie Gunnarsson
Koreograf: Catarina Alvin
Scenografi: Eric Rusch/Junibacken
Kostym: Vanja Lindberg
Originalmusik: Maria Olofsson
Ljudtekniker: Johan Arrhenius, Joakim Alfvén och Vera Pettersson

Sagan om det röda äpplet

Plats: Teaterladan, entréplan

Idag:

Inga föreställningar

Om Jan Lööf

Jan Lööf är konstnär och författare. Han föddes 1940 i Trollhättan och utbildade sig till bildkonstnär på Konstfack i Stockholm. Tidigt slog han sig in på att skriva och teckna barnböcker. 1966 debuterade han med två böcker på olika förlag "En trollkarl i Stockholm" samt "Morfar är sjörövare". Jan Lööf är också omtyckt som serietecknare. Jan Lööf har emottagit ett antal priser och utmärkelser, senast det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset i november 2011.

Jan Lööf