Ett år av magiska upplevelser!

Ditt årskort gäller som entrébiljett under 12 månader från aktiveringsdatum. Ditt årskort är personligt och gäller som entrébiljett under ett år mot uppvisande av legitimation. Som årskortsinnehavare kommer du alltid in på Junibacken och har 15 % rabatt på böcker i vår Bokhandel till ordinarie pris.

Som årskortsinnehavare får du även åka Sagotåget så mycket du vill i mån av plats. Du tilldelas tid och biljett i entrékassan. Teaterbiljett ingår i ditt årskort men förbokad teaterbiljett krävs för garanterad plats till våra föreställningar. Du hittar aktuellt spelschema för din besöksdag i vårt Kalendarium

Du måste aktivera ditt årskort inom 6 månader från inköpsdatum vid onlineköp och inom 1 månad vid köp på plats hos oss. Du aktiverar årskortet via länken i mottaget mail eller sms. Årskortet aktiveras när du har fyllt i och sparat dina uppgifter på sidan.

Årskort köper du smidigast online

Ditt årskort är digitalt och levereras smidigt på SMS och mejl. Årskortet är personligt. Årskortet pensionär är personligt för dig som pensionär men inte för medföljande barn som ingår i ditt kort. På så sätt kan barnbarnen turas om att få gå med! Kortet gäller mot uppvisande av pensionärsintyg.

Välkommen till Junibacken!

Priser årskort

Årskort vuxen: 525 kr

Årskort barn: 435 kr

Årskort pensionär 1 barn: 599 kr

Årskort pensionär 2 barn: 699 kr

Årskort pensionär 3 barn: 799 kr