Varmt välkommen till en rolig dag på Junibacken! Här köper du din dagsbiljett med en bokad entrétid. Priset varierar beroende på vilken dag du vill besöka oss. Om du har årskort eller fribiljett av något slag så behöver du också boka en entrétid.

Observera att du tyvärr inte kan ta med din barnvagn in på Junibacken! Vagnen låser du utanför entrén.

Så fungerar biljetten

Du väljer den tid som du vill komma till Junibacken när du bokar din entrébiljett. Den tiden du väljer fungerar som din entrétid och du har då 30 minuter på dig att visa din biljett i entrén.

När du förköper din biljett så reserverar vi plats för dig att åka Sagotåget under dagen. Om du besöker oss under våra mest välbesökta dagar så kommer du att tilldelas en tid när du kan ställa dig i kö för Sagotåget. Det kan vara lång väntetid under våra mest välbesökta dagar. 

Välkommen!

Årskort, ledsagare, fribiljetter eller värdekod.

Som årskortsinnehavare, ledsagare eller med någon form av fribiljett förbokar du också din entrébiljett. Dessa kostar ingenting men är giltiga tillsammans med ditt årskort/ledsagarbevis eller liknande. För dig som pensionär med årskort väljer du ”Årskort barn” till medföljande barn.

Här löser du in din värdekod från Coop, SJ eller SAS Eurobonus.

Nu hoppas vi att ni får en rolig dag här på Junibacken!

Förboka teaterbiljett

För plats till föreställningarna rekommenderas förbokning av teaterbiljett. Du hittar aktuellt spelschema i vårt kalendarium. Teaterbiljetten kostar ingenting och är giltig tillsammans med en dagsbiljett som har entrétid minst 30 minuter innan föreställningens början. Till Sagan om det röda äpplet behövs ingen förbokad teaterbiljett.