Varmt välkommen till en rolig dag på Junibacken! Här köper du din dagsbiljett med en bokad entrétid. Om du har årskort eller fribiljett av något slag så kan du också boka en entrétid. En tur med Sagotåget ingår alltid i din entrébiljett.

Så fungerar biljetten

Tiden du väljer är din entrétid som är giltig i 30 minuter. Väljer du kl. 10 så har du entrétid mellan 10.00 och 10.30. För tillfället har vi begränsat besökstiden till tre timmar från din valda entrétid. Det betyder att du får stanna hos oss till kl. 13 om du har entrétid kl. 10.00. Denna begränsning är tillfällig med anledning av de nuvarande restriktionerna om maxantal besökare i huset. Junibacken stänger kl. 17.

Årskort, ledsagare eller övrig fribiljett

Som årskortsinnehavare, ledsagare eller någon form av fribiljett förbokar du också din entrébiljett. Dessa kostar ingenting men är giltiga tillsammans med ditt årskort/ledsagarbevis eller liknande. För dig som pensionär med årskort väljer du ”Årskort barn” till medföljande barn.

Nu hoppas vi att ni får en rolig dag här på Junibacken!

Av- och ombokning

Du kan avboka dina entrébiljetter med full återbetalning fram till 24h innan ert besök. Det gör du genom att klicka på ”Hantera köp” i bekräftelsemejlet. Du kan när som helst omboka ditt besök till en annan tid. Mejla då till info@junibacken.se och inkludera ditt ordernummer.