JUNIBACKENS FESTVÅNING

Fest med stans bästa utsikt – Junibackens festvåning!

Junibacken tar emot sällskap om minst 50 vuxna personer.

Kvällstid förvandlas Junibacken till en fantastisk festvåning med fokus på en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss arrangeras såväl företagsfest och kick off som födelsedagsfirande och disputationsmiddag. Här kan du se dig omkring i våra lokaler.

I unik miljö, med stans bästa läge intill Nybrovikens glittrande vatten minglar ni avskilt, mitt i stan.

Gemensamt för alla menyer är fokus på ekologiskt och närodlat. Menyerna komponeras efter säsong och lagas på plats av Junibackens egna kockar! Nytt för i år är att ni kan välja en helt vegansk trerättersmeny.

Buffémeny

Trerättersmeny

Välj smidigt bland våra färdiga paket, eller låt oss tillgodose era specifika behov och önskemål.

Givetvis hjälper vi er gärna även med underhållning och aktiviteter om ni önskar detVi erbjuder förstklassig service och har något för alla.

Välkommen – hos oss blir er fest sagolik!

 • GÄSTER SITTANDE

  I cirkuslokalen ryms 200 gäster och i Villa Villekulla 100 gäster.

 • GÄSTER MINGEL

  Junibackens lokaler rymmer upp till 400 härliga mingelgäster.

 •  TIDER

  18-01, med möjlighet att förlänga till 02.

 • MAT 

  All mat lagas på plats av Junibackens egna duktiga kockar.

 • DRYCK

  Vi har fullständiga rättigheter. Ej möjlighet till medhavd dryck.

 • ADRESS

  Galärvarvsvägen 8, Stockholm.

Julbord

Din julfest på Junibacken blir sagolik! Inled kvällen med värmande glögg på Sagotorget medan vi dukar upp ett klassiskt julbord och ett härligt gottebord, intill Nybrovikens glittrande vatten.

I vårt julbordspaket ingår en tur med Sagotåget, ett klassiskt julbord, gottebord och kaffe. Om man vill kan man välja till ett dryckespaket. Då ingår välkomstglögg på Sagotorget samt 2 glas vin eller öl. 

Julgransplundring

Under januari månad välkomnar Junibacken stora och små för en sagolik julgransplundring!

Kliv in i en magisk sagovärld och lek i våra fantastiska utställningar. Det blir ringdans med vår egen ensemble, fiskedamm samt god mat och dryck.

Kick off

Teambuilding i spännande miljö nära city!

Skapa samhörighet och ena medarbetarna i Junibackens unika lokaler. Hos oss skapas rätt förutsättningar för en framgångsrik kick off som motiverar, sporrar och stärker interna relationer.

 

Sommarfest

Starta sommarfesten med mingel ute på vår härliga terass. Vid Nybrovikens glittrande vatten avnjuter ni en välkomstdrink, för att vidare kliva på Sagotåget och uppleva Astrid Lindgrens underbara värld. Avstigning sker vid självaste Villa Villekulla, där glasen fylls på om ni så önskar, och middagen serveras.