Magiskt barnkalas på Junibacken

Skapa minnen för livet tillsammans i sagornas värld och ha ditt nästa barnkalas hos oss! Sagolekhuset Junibacken ligger på grönskande Djurgården i hjärtat av Stockholm. Lek loss i våra lekutställningar, kliv ombord på Sagotåget och tuffa rakt in i den magiska världen mellan boksidorna och njut av ekologiska pannkakor med jordgubbssylt & vispad grädde i vår Cirkusrestaurang.

Såhär kan ett barnkalas se ut

Ett barnkalas på Junibacken kan ta plats tisdagar, onsdagar och torsdagar med start från kl. 16:30 och avslut kl. 18:30. Mellan kl. 17:00 – 18:30 så får ni Junibacken helt för er själva då vi stänger för ordinarie besökare kl. 17:00. Ni välkomnas av vår ankomstvärd i Paviljongen där ni får ett varsitt armband, därefter kliver ni ombord på det magiska Sagotåget som leder er till Villa Villekulla för lek tillsammans i den utställningen. Därefter serveras ni smarriga pannkakor i Cirkusrestaurangen och avslutar med mer lek när ni har Junibacken för er själva!

Vi har tyvärr inte möjlighet att arrangera barnkalas under helger och skollov.

Pris: 4 975 kr ink moms. Vi arbetar utifrån en minimumdebitering som inkluderar 15 barn samt 4 vuxna. I priset ingår för alla barn – entré till Junibacken, en resa med Sagotåget, en portion pannkakor, dryck och godispåse. Vi har ingen övre begränsning på antal personer som kan delta på barnkalaset.

Om man önskar addera fler barn så följer dessa priser:
Extra barn: 295 kr 
Extra vuxen: 100 kr + kaffe.

Pannkakor i Junibackens Cirkusrestaurang
Barnkalas på Junibacken