Julbord i Stockholm

Välkommen att uppleva en magisk julmiddag bland sagorna! Mellan 19 november till och med 20 december erbjuder vi en vinterinspirerad julmeny. I Junibackens festvåning finns plats för upp till 150 personer vid sittande middag. Vi rekommenderar sällskap från 40 personer och uppåt. Från klockan 18:00 och framåt finns lokalen till ert förfogande!

Er kväll börjar med Sagotåget som tar er genom Astrid Lindgrens sagor. När ni hoppar av turen, som avslutas vid Villa Villekulla väntar en varm välkomstdrink där ni har en av Stockholms vackraste utsikter som ert sällskap.

Sedan väntar en vällagad julinspirerad middag i vår cirkusrestaurang. Vår tolkning av en julmiddag serveras vid bordet i tre serveringar. Cirkusrestaurangen utlovar mycket goda möjligheter till dans och/eller vickning sent in på natten!

Hos oss på Junibacken får ni en unik, lekfull miljö med oslagbar utsikt över vattnet med några av Stockholms kändaste landmärken. Maten lagas på plats i vår KRAV-certifierade restaurang med mycket kärlek, givetvis serveras det ett noga utvalda drycker till maten. En kväll att minnas!

Jag vill bara framföra mitt och Tyresö församlings varmaste tack för en fantastisk julmiddag. Det var så fint, gott och trevligt. Det bästa julbordet vi har varit på!

Annika Alfsdotter – Svenska Kyrkan, Tyresö Församling
Julbord på Junibacken i Stockholm