Food & Beverage Manager (vikariat)
Junibacken söker en driven Food & Beverage Manager som vill fortsätta driva utvecklingen av vår restaurangverksamhet som omfattar dagrestaurang med eget bageri, festvåning och event samt terrass och kiosk. Du kommer att leda den operativa driften såväl som det strategiska arbetet med utveckling av organisationen, struktur och processer med fokus på gästupplevelsen. I rollen ingår också konceptutveckling för all mat och dryck på Junibacken. Du har fullt budget- och resultatansvar och sätter relevanta mål för verksamheten. Du har tre direktrapporterande avdelningschefer, ingår i Junibackens ledningsgrupp och rapporterar till VD. Tjänsten är ett vikariat från omkring den 1 nov t.o.m. den 2 feb 2026.
Intresseanmälan
Är du intresserad av att arbeta som museivärd på Junibacken eller i vår restaurang eller festvåning? Vad roligt! Ansöker gör du enklast via vår rekryteringswebb. Välkommen med din ansökan!