Besök Junibacken med din skola eller förskola på egen hand

Förutom våra Pedagogledda program och Scenmorgon så välkomnar Junibacken alltid skolor och förskolor att besöka oss på egen hand.

Junibacken är ett stort hus med många vinklar och vrår, därför rekommenderar vi att ni är en vuxen på fem barn. Observera att vi har ett begränsat antal förskole- och skolbiljetter varje dag. I besöket ingår en tur med Sagotåget, fantastiska teaterföreställningar (föranmälan via bokningsformuläret) och alla våra fantasieggande lekmiljöer.

Pris: 75 kr/person

Tid: Möjlig besökstid är klockan 10-17. Vanligtvis är skolor/grupper här i cirka 2 timmar

Antal platser i teatern: Till de publika föreställningarna kan vi endast ta emot en bokad klass/grupp per tillfälle, detta för att även kunna ge plats åt våra övriga besökare. Föranmälan via bokningsformuläret nedan.

Matsäcksrum: Ingår inte. Vi rekommenderar picknick i Galärvarvsparken eller lunch i vår cirkusrestaurang som har öppet och serverar både fika och lunch hela dagen. Vi erbjuder:
Vuxenmeny: 195 kr/person inkl. valfri dagens rätt, läsk/loka, kaffe/te & bulle. 
Barnmeny: 80/100 kr/person inkl. valfri liten/stor barnmåltid (pannkakor eller köttbullar), val av smakis/mjölk/saft. Endast 1 val görs för hela gruppen på dryck & storlek.

Är ni intresserade av att förboka lunch, fyll i det i formuläret nedan.

  • Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
    Observera att minimibelopp är 1000 kr (inkl. moms)
  • Här kan du läsa vår integritetspolicy.