I samband med att den nya filmen ”Vem är du, Mamma Mu?” har premiär så firar vi med Mamma Mu och Kråkan-veckor på Junibacken. Mellan 25/8 till 8/9 kan du gå på kråkjakt, tipspromenad och den 8/9 kan du träffa självaste Jujja Wieslander, författaren till böckerna om Mamma Mu och Kråkan!

Gå på Kråkjakt 

Kan du hitta kråkorna som flyger omkring på Junibacken? Under perioden 25 augusti – 8 september kan du gå på kråkjakt! För att vara med hämtar du din tävlingstalong i bokhandelns kassa. Kråkjakten pågår runt om i huset och när du hittat alla kråkorna lämnar du in din talong i lådan i bokhandeln. Varje dag dras en vinnare (kontaktas efter 8/9) som vinner 2 st fribiljetter till Junibacken! Lycka till! 

Tipspromenad

Vad vet du om Mamma Mu och Kråkan? Gå tipspromenaden runt om i huset och briljera i dina kunskaper eller lär dig massor! Varje dag dras en vinnare (kontaktas efter 8/9) som vinner fyra stycken biobiljetter. Lycka till!

Read hour med Jujja Wieslander

Den 8/9 kommer Jujja Wieslander, författaren till böckerna om Mamma Mu och Kråkan till Junibacken. Det blir högläsning och signering, varmt välkomna!

Träffa Mamma Mu och Kråkan

Den 8/9 kommer även självaste Mamma Mu och Kråkan och hälsar på oss på Junibacken. De kommer dyka upp och säga hej flera gånger under dagen, kanske att du även vågar dig på att fråga efter en kram?

© Jujja Wieslander & Sven Nordqvist
Foto på Jujja Wieslander: Magnus Liam Karlsson

Plats: Bokhandeln

Pågår 25/8-8/9 under Junibackens ordinarie öppettider

Foto av Jujja Wieslander
Se hela filmen