Sportlov på Junibacken

Spendera sportlovet på Junibacken! Här kan du spela teater med dina egengjorda skuggfigurer i paviljongen, ta en tur med Sagotåget och mumsa på en gräddig semla i vår härliga cirkusrestaurang.

Dessutom tar vi farväl av Mumin – utställningen lämnar Junibacken den 5 mars.

 

Hej då Mumin

Det har blivit dags att ta farväl av Mumin och hans vänner då utställningen snart lämnar Junibacken. Men än finns det tid att leka i miljöerna och njuta av vår populära pjäs Hur gick det sen?.

Junibackens egen ensemble ger föreställningen varje dag fram till 5 mars.

Mer om föreställningen

 

Skapa skuggfigurer

Paviljongens dörrar står öppna för alla som vill släppa kreativiteten lös. Tillsammans skapar vi skuggfigurer av Mumintrollet och hans vänner, och spelar skuggteater tillsammans på vår fina scen i paviljongen.

Öppet varje dag under hela vecka 9, kl. 12-15.

 

Fynda i bokhandeln

Sveriges största barnbokhandel gör plats för nyheter och säljer ut stora delar av Muminsortimentet. Pussel, spel, Muminhus, böcker och kläder till prima priser. Dessutom har årets stora bokrea startat!

 

Vem & vems?

Du har väl inte missat vår nya dubbelföreställning?

I Vem & vems? har vi slagit ihop vår populära pjäs Vem städar inte? med den sprillans nya Vems Mormor?.

Här får vi följa Lilla Nalle, från Stina Wirséns böcker, två gånger om!

Mer om föreställningen

 

Baka Junibackerns semla

Semmelsäsongen är i full gång och på Junibacken älskar vi semlor! Att baka semlor är faktiskt inte så svårt om man har de rätta knepen. Lagom till fettisdagen bjuder vårt fantastiska bageri på sitt favoritrecept, och hemligheten bakom den perfekta semlan.

Recept

Välkommen!