Handbok för superhjältar

Bokserien Handbok för superhjältar handlar om Lisa, som utsätts för mobbning tills hon en dag finner en handbok för superhjältar på biblioteket. Genom denna “Handbok för superhjältar” påbörjar Lisa sin resa mot att bli superhjälten Röda Masken. 

Den 25 februari får Junibacken besök av författaren Elias Våhlund som håller i en högläsning i Teaterladan av sin nya bok Handbok för superhjältar Del 9: En ny vän. Det finns två högläsningstider att välja på: kl. 12:15 eller 14:15. Mellan högläsningstiderna så är det boksignering i Junibackens Bokhandel ca kl. 12:45 – 13:45.

Begränsat antal platser till högläsningen – boka biljett idag! En giltig entrébiljett krävs för att delta på högläsningen.

Läsålder: 6-9⁠
Författare: Elias och Agnes Våhlund⁠
Formgivare: Rebecka Neumann⁠
Illustratör: Agnes Våhlund⁠
Förlag: Rabén Sjögren

Högläsning

Biljett behövs!

Teaterladan, boksignering i Bokhandeln mellan högläsningstiderna.

25 februari kl. 12:15 & 14:15

Agnes & Elias Våhlund Foto: Kajsa Göransson

Handbok för superhjältar

Böckerna om Röda Masken har sedan 2017 toppat topplistorna över både mest köpta och mest lånade barnböckerna i Sverige. Det är fartfyllda, färgstarka och spännande berättelser – med en hjältinna som man bara måste älska! Det här är böcker som kan få den mest ovilliga läsare att sträckläsa – och framför allt att vilja fortsätta läsa. Agnes & Elias Våhlund Foto: Kajsa Göransson