Varmt välkommen till en rolig dag på Junibacken! Här löser du in din värdekod från Coop till en dagsbiljett med en bokad entrétid. Om du ska lösa in värdekod för årskort så gör du det här.

Så löser du in värdekoden

  1. Välj datum. Fyll i din värdekod i fältet ”Ange din kampanjkod”. Tryck OK”. Koden låser upp ett nytt val. Längst upp i listan kan du då välja ”Värdekod vuxen” eller ”Värdekod barn”.
  2. Välj tid.
  3. Klicka på ”Boka”. Om du har flera värdekoder måste du lägga till en biljett i taget i varukorgen. Du lägger till en biljett och klickar sedan på ”Lägg till entrébiljett” och skriver därefter in nästa kod osv.

Kom ihåg att också boka biljett för medföljande barn under två år. En tur med Sagotåget ingår alltid i din entrébiljett.

Så fungerar biljetten

Tiden du väljer är din entrétid. Om du har valt kl. 10 så har du entré mellan kl. 10 och 10.30. När du förköper din biljett så reserverar vi plats för dig att åka Sagotåget under dagen. Om du besöker oss under våra mest välbesökta dagar så kommer du att tilldelas en tid när du kan ställa dig i kö för Sagotåget. Det kan vara lång väntetid under våra mest välbesökta dagar. 

Nu hoppas vi att ni får en rolig dag här på Junibacken!

Förboka teaterbiljett

För plats till föreställningarna krävs förbokad teaterbiljett. Du kan hittar aktuellt spelschema i vårt kalendarium. Teaterbiljetten kostar ingenting och är giltig tillsammans med en dagsbiljett som har entrétid minst 30 minuter innan föreställningens början.