Välkommen på ett sportigt sportlov på Junibacken, hos oss är det öppet hela lovet! Gör dig redo för teaterföreställningar alla dagar, Astrid Lindgrens magiska Sagotåg och alla våra lekfulla utställningar.

Sporta loss alla sinnen på Junibacken

Visst går det finfint att sporta även på Junibacken! Du är varmt välkommen till oss för att testa alla olika sätt som det går att aktivera sig på här. Det gäller även dig som anser dig vara vuxen. Junibacken är öppet varje dag!

Glöm inte hjärngympan

Junibackens bokhandel är Sveriges största barnbokhandel. Här finns det gott om lästips för spännande och mysiga sportlovskvällar. Missa inte vår mysiga läshörna där du gärna får sträcka på benen. Det går bra att besöka bokhandeln även utan entrébiljett.

Tut tut, Sagotåget avgår varje minut

En tur med Sagotåget väcker nya och nostalgiska minnen. Här möter du Madicken, Emil, Karlsson och de andra på en förtrollande resa mellan svensk sagosommar och rytande Karmafall. Vackert, spännande och lite sorgligt – precis som det ska vara. Att åka Sagotåget tar ungefär 15 minuter och för att det ska vara roligt för alla åker barn och vuxna tillsammans.