Sportlov med superhjältar i fokus

Välkommen till Junibacken i Stockholm på sportlovet! Gör dig redo för teaterföreställningar alla dagar, Astrid Lindgrens magiska Sagotåg och lekfulla utställningar. Sportlovet på Junibacken börjar den 14 februari och pågår till och med den 10 mars.

Detta sportlov står den spännande barnboksserien Handbok för superhjältar i fokus! En superhjälte kan se ut på många olika sätt. Hur ser din favoritsuperhjälte ut? Kom utklädd och få en liten gåva från oss.

Författarbesök med högläsning och signering

Den 25 februari får Junibacken besök av författaren Elias Våhlund som, tillsammans Agnes Våhlund, skrivit bokserien Handbok för superhjältar. Elias kommer att hålla i en högläsning av den nya boken Handbok för superhjältar Del 9: En ny vän i Teaterladan följt av en boksignering i Bokhandeln. En giltig entrébiljett krävs för att delta på högläsningen.

Högläsningen är nu fullbokad.

Vänskapsvägg

Böckerna handlar mycket om mobbning, vänskap och samarbete. Hur är man egentligen en bra vän? Junibacken låter små som stora besökare fylla vänskapsväggen med egenskaper som är viktiga i en vänskapsrelation.

Dressing room i Paviljongen

Vi har förvandlat Paviljongen till ett dressing room där du kan svida om till Superhjältarna som finns i de populära böckerna. Låt din inre Superhjälte komma fram – kom och klä ut dig på Junibacken!