Eget besök

Som lärare/pedagog går det bra att besöka Junibacken på egen hand, tillsammans med din skolklass eller din förskolegrupp. Priset för dessa grupper är 75 kr per person (inkl moms), för både barn och vuxna (skolpriset gäller dock inte under lov och speciella helgdagar).

Eftersom Junibacken är ett stort hus med många vinklar och vrår, vill vi gärna att ni är en vuxen på fem barn. Vi har utrymme för 50 förskole-/skolbiljetter varje förmiddag kl 10.00, och ytterligare 50 från klockan 12.00.

I besöket ingår en tur med Sagotåget, våra fantastiska lekmiljöer samt möjlighet att upptäcka alla föreställningar och sångstunder med vår ensemble!

Vår restaurang har också öppet förstås, och serverar både köttbullar (liten portion 65 kr, stor portion 85 kr) och pannkakor (liten portion 55 kr, stor portion 75 kr). Är ni intresserade av att förboka lunch, klicka i det när ni fyller i formuläret, så bjuder vi på mjölk och en frukt. Ni påbörjar lunchen mellan 10.30-11 och vi dukar upp åt er så att ni slipper köa. Ni kan också njuta av medhavd matsäck i Galärparken och fortsätta leken hos oss efter det – vi har inget matsäcksrum på Junibacken.

Boka genom formuläret nedan så återkommer vi med en bekräftelse samt ytterligare praktisk information inför ert besök (betalningsinformation, specialkost m.m.).

  • Bokningsförfrågan

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD
  • Här kan du läsa vår integritetspolicy.