Varmt välkommen till en rolig dag på Junibacken! Här löser du in din värdekod från SAS Eurobonus till en dagsbiljett med en bokad entrétid.

Så löser du in värdekoden

  1. Välj datum
  2. Fyll i din värdekod i fältet ”Ange din kampanjkod”. Längst ner i listan kan du då välja ”Värdekod vuxen” eller ”Värdekod barn”.
  3. Klicka på ”Boka”. Om du har flera värdekoder måste du lägga till en biljett i taget i varukorgen. Du lägger till en biljett och klickar sedan på ”Lägg till entrébiljett” och skriver därefter in nästa kod osv.

Kom ihåg att också boka biljett för medföljande barn under två år. En tur med Sagotåget ingår alltid i din entrébiljett.

Så fungerar biljetten

Tiden du väljer är din entrétid. Med anledning av rådande restriktioner gäller just nu tre timmars begränsad besökstid för ett jämt flöde i huset. Besökstiden börjar gälla från din bokade entrétid. Om du har entrétid kl. 10 kan du stanna till kl. 13. Vänligen notera att Junibacken stänger kl. 17 vilket gör att din besökstid kan bli kortare om du har en sen entrétid.

Nu hoppas vi att ni får en rolig dag här på Junibacken!

Förboka teaterbiljetter

För plats till föreställningarna krävs förbokad teaterbiljett. Du kan hittar aktuellt spelschema i vårt kalendarium. Teaterbiljetten kostar ingenting och är giltig tillsammans med en dagsbiljett som har entrétid minst 30 minuter innan föreställningens början.

Vaccinationsbevis för att se teaterföreställningar

Just nu krävs vaccinationsbevis för alla besökare från 18 år för att se någon av våra teaterföreställningar. Vaccinationsbeviset visar ni upp när ni kommer till entrén, tillsammans med giltig ID-handling. Era biljetter löses in mot armband för alla i sällskapet. Armbanden måste ni bära på er. Vi kan tyvärr inte ersätta förlorade biljetter. Vi förbehåller oss rätten att neka entré till föreställningen om du inte kan uppvisa giltigt vaccinationsbevis eller ID-handling.

Vaccinationsbevis krävs inte för att uppleva andra delar av huset.