För dig som vill besöka oss ofta!

Årskort vuxen: 525 kr

Årskort barn: 435 kr

Våra årskort gäller som entrébiljett under ordinarie öppettider och ger dig 15% rabatt på böcker till ordinarie pris i vår bokhandel. 

Kortet är personligt och ger dig fritt antal besök under 12 månader från inköpsdatum.

Vi förlänger giltighetstiden på era årskort

Men anledning av att vi nu stängt vår publika verksamhet kommer vi förlänga giltighetstiden på era årskort. Du behöver inte göra något i dagsläget utan vi löser det åt dig i samband med att vi åter kan öppna. Vi saknar er redan och hoppas att vi snart ses igen!

Årskort pensionär

Är du pensionär och vill ta med dig barnbarnen till Junibacken så finns det fiffiga årskortet Pensionär. Det ger dig som är  pensionär och ett barn fri entré under ett helt år för 599 kr. Vill du ta med dig två barn istället, så kostar det 699 kr, och för 799 kr gäller kortet för dig och tre barn. Årskort pensionär är personligt för dig, men inte för barnen. På så sätt kan barnbarnen turas om att få gå med! Kortet gäller mot uppvisande av pensionärsintyg.

Välkomstgåva från Albert!

Matteappen Albert bjuder på inträdet till Junibacken för barn mellan 3-16 år! Vid registrering av kostnadsfritt prova-på konto hos Barnens Digitala Mattelärare och matematik-app, Albert, erhåller barn mellan 3-16 år fritt inträde på Junibacken. Registrering sker snabbt och enkelt på www.hejalbert.se/junibacken. Visa upp välkomstmailet i kassan vid entrén. Erbjudandet gäller 1 gång/per barn. Ingen bindnings- eller uppsägningstid. Svenskt personnummer krävs vid registrering. Gäller ej redan betalande medlemmar.