Våra årskort gäller som entrébiljett under ordinarie öppettider och ger dig 15% rabatt på böcker till ordinarie pris i vår bokhandel. 

Kortet är personligt och ger dig fritt antal besök under 12 månader från första besöket. Är du pensionär och vill ta med dig barnbarnen till Junibacken så finns det fiffiga årskortet pensionär. Årskortet är personligt för dig men inte för barnen. På så sätt kan barnbarnen turas om att få gå med! Kortet gäller mot uppvisande av pensionärsintyg.

Ditt årskort är digitalt och levereras på SMS och mejl. Köp årskort här.

Sommarerbjudande t.o.m. 31 augusti:

Årskort vuxen: 325 kr (ord pris 525 kr)

Årskort barn: 335 kr (ord pris 435 kr)

Årskort pensionär 1 barn: 550 kr (ord pris 599 kr)

Årskort pensionär 2 barn: 650 kr (ord pris 699 kr)

Årskort pensionär 3 barn: 750 kr (ord pris 799 kr)

Vi förlänger giltighetstiden på era årskort

För dig som hade ett aktivt årskort när Junibacken stängde, förlänger vi giltighetstiden på det med fyra månader. Vi ordnar det när du besöker oss nästa gång.

Årskort för företag

Vill ni som företag ge en fin present till era medarbetare? Junibacken erbjuder en möjlighet för ert företag att erbjuda sagolika upplevelser i en fantastisk miljö, alldeles invid vattnet på Djurgården i Stockholm. Årskorten är avdragsgilla.

Läs mer här!

20% på entrén till Tekniska museet

Vi har krokat arm med våra vänner Tekniska museet och erbjuder nu alla våra besökare 20 procent rabatt på deras entré – och vice versa. Besök någon av oss till ordinarie entrépris och få 20 procent rabatt hos den andra! Visa upp ditt kvitto från Junibacken i kassan på Tekniska för att nyttja rabatten. Om du besöker Tekniska först så får du en bokningskod på ditt kvitto. Den kan du använda när du förköper din entrébiljett till Junibacken eller i kassan. Erbjudandet gäller hela sällskapet och är giltigt från den 10 juli till den 30 september 2020.