Junibackens barnensemble

Hugo

Hugo älskar att spela teater och har faktiskt spelat en karaktär av Astrid Lindgren tidigare! Den gången spelade han Emil framför stor publik då han både sjöng solo och gjorde hyss, så att spela Tommy kommer inte vara det minsta svårt. Han är tolv år och är tvillingbror till Isak som också spelar Tommy i ‘Pippi flyttar in’. Förutom att spela Emil har han varit med i reklamfilm och varit statist. Han sjunger hela tiden, mycket genom skolan där han går musikklass. Han spelar dessutom saxofon i en orkester och tävlar i skidåkning.”Det känns underbart att jobba på Junibacken” säger Hugo “man behandlas med respekt. Jag tror att innerst inne är Tommy busig, som jag.”

Vidar

Vidar har stor vana av att sjunga, han gör det hela tiden i skolan där musik är en del av utbildningen. Han är elva år och har uppträtt framför publik många gånger. Förutom att sjunga kan han spela trummor och piano. På fritiden rider han och sysslar dessutom med friidrott. Han spelar rollen som Tommy och tycker det ska bli jättespännande att jobba som skådespelare. Vidar är så glad över att få tillbringa sommaren med världens bästa Junibackengäng!

Junes

Junes är tio år och har mycket erfarenhet av teater, dans och sång från sin skola där hon går i musikalklass. Hon sökte sig dit eftersom just teater, dans och sång är några av hennes största intressen. Förutom att stå på scen tycker hon om djur och att hänga med sina vänner. Hon spelar dataspel också, och gör sitt eget slajm! I föreställningen ‘Pippi flyttar in’ spelar hon rollen som Annika, en av Pippis nya vänner.

Erik

Musikal är Eriks liv. Han dansar, sjunger och spelar teater nästan hela tiden, både i skolan och på fritiden. I skolan spelar han dessutom instrument. Han går musikallinje utanför skolan och har uppträtt på flera scener runt om i Stockholm. Erik är tolv år och förutom att stå på scen tycker han mycket om att laga mat! Erik tycker att Junibacken är en underbar plats att jobba på, “där sprids så mycket glädje och det är jättekul att spela Tommy. Jag tycker alla ska se på den här föreställningen, och det säger jag inte bara för att jag är med…!”

Alva

Alva är tio år gammal och älskar att sjunga. Hon går på både teater och dans på fritiden och går i musikklass i skolan. Hon spelar flöjt och dessutom fotboll! Teater har hon sysslat med i fem år, så hon har mycket erfarenhet av att stå på scen. Nu intar Alva scenen Villa Villekulla på Junibacken i rollen som Pippi Långstrump, “ det är världens roligaste sommarjobb!” säger Alva.

Lilly

Lilly älskar att spela teater och sjunga, förstås! Det var därför hon sökte till rollen som Pippi. Hon är tolv år och är inte det minsta rädd för att stå på scen, det gör hon ofta genom skolan där hon går i musikklass. Teater ägnar hon sig åt på fritiden, och så tycker hon det är väldigt rolig att dansa och rita. Att ta sig an rollen som Pippi blir en rolig utmaning!

Viva

Viva är tio år och har både stått på scen, framför kameran och varit med i radio. Utöver skolan går hon musikallinje där hon sjunger med sångpedagog, går på teater och dansar. När hon inte förbereder sig för att bli musikalartist går hon på fotboll och tränar kampsport, och så har hon en egen Youtubekanal! När hon står på scen på Junibacken spelar hon den fina och försiktiga Annika, som dock visar sig vara ganska busig...

Nouveline

Nouveline är tio år och älskar teater, film och att vara skådespelare. På fritiden spelar hon bland annat basket och fotboll - och teater förstås! Hon älskar hundar och hästar och varje år är hon med och springer Midnattsloppet. Nouveline har varit barnlucia i tv och synts både i reklam och tv-program. Att spela Pippi Långstrump på Junibacken tycker Nouveline ska bli jätteroligt, “Det är en drömroll!” säger hon.

Nathalie

Nathalie har älskat att dansa och sjunga ända sedan hon lärde sig gå. När hon var tre brukade hon i utklädnad och med stark stämma sjunga “Euphoria” för alla som ville lyssna! Idag är hon nio år och det är första gången Nathalie står på en riktig scen i en roll hon har sökt. Förutom att sjunga och dansa tycker hon om gymnastik och att läsa böcker. Att få spela Annika tycker Nathalie ska bli jättekul och spännande, men såklart är det nervöst också!