Barnteater i Stockholm

Teater för barn

Junibackens barnteater i Stockholm är en av Sveriges största barnteaterscener med mer än 1 500 föreställningar per år! Vi spelar 4 - 5 olika föreställningar per dag, så du hinner förmodligen med få en riktigt bred teaterupplevelse under ditt besök hos oss! Se vårt kalendarium för att se vilka föreställningar vi spelar när. Vi har även sång- och musikstunder där våra duktiga musiker och skådespelare sjunger tillsamman med alla våra gäster.

Junibackens teater består av en ensemble på 6 skådespelare och 3 musiker. Samtliga är utbildade, har mångårig erfarenhet av såväl skådespeleri som musik samt är mycket duktiga improvisatörer.

Pjäserna är skrivna och regisserade av Mikael Kallin som bearbetat böckernas originaltexter. I varje föreställning framförs även nykomponerad musik av Thomas Carleberg, Maria Olofson eller Emil Nilsson som till vissa pjäser gör arrangemang av originalmusik.

Spana in JuniTV!

Du kan även se flera av våra teaterföreställningar hemma i soffan! På JuniTV finns våra mest populära föreställningar inspelade samt ett antal småfilmer om allt möjligt som händer i och omkring Junibacken. Filmerna programleds av Junibackens ensemble. JuniTV uppdateras regelbundet med nytt material. Gå in på
www.juniTV.se

© 2016 Junibacken | +46 (0) 8 587 230 00 | info@junibacken.se | Sidkarta