Mysrysigt läslov på Junibacken

Att höstlovet blivit läslov firas såklart ordentligt på Junibacken.

Under läslovet v. 44 monsterfierar vi hela Junibacken!

Vår hyllade musikal Monstret och människorna spelas varje dag, biljetter till föreställningen köps i våra entrékassor eller på ticketmaster.se.

Lyssna på “Träng undan skuggorna” 🎵🎵

Paviljongen är öppen för monsterpyssel mellan 12.00-15.00 måndag till fredag under veckan. Kom och skapa ditt eget monster och berätta vad det är för någon. Vad heter hen? Vad gillar det att äta?

I bokhandeln har vi plockat fram våra rysligaste böcker, perfekta för mysrysiga lässtunder och riktigt läskiga bakverk finns på kakbordet i vår restaurang!

Dessutom spelas Pippi flyttar in  11.30, 13.30 och 15.00 varje dag.

Missa inte heller att kliva på Sagotåget som tar er genom Astrid Lindgrens fantastiska berättelser och dyk rakt in i den förtrollande världen mellan boksidorna.

Fullständigt program hittar du här.

Dessutom firar vi läslovet lite extra genom att ha ett supererbjudande på våra populära årskort. Upplev Junibacken 365 dagar per år för endast 425 kr/vuxen, 335 kr/barn (ord. pris 525 kr/vuxen, 435 kr/barn.

LÄSLOV vecka 44 är ett brett läsfrämjande samarbete genom Läsrörelsen med elevorganisationer, bokförlag, bibliotek, bokhandel, idrottsföreningar, fackliga organisationer, kulturinstitutioner och företag i ett stort växande nätverk. Läslovets syfte är att skapa lust till läsande, skrivande och berättande – vilket går hand i hand med Junibackens främsta vision; att väcka barns lust till läsning.