Junibacken öppnar – för era gosedjur

Det känns tomt på Junibacken sen vi tillfälligt stängt den publika verksamheten. Vi saknar såklart er besökare. Vi öppnar därför igen, men bara för era gosedjur!

Gosedjurens äventyr kan följas digitalt

Alla gosedjur som skickas till oss kommer att få uppleva hela Junibacken med turer i Sagotåget, teaterföreställningar, fredagsdiscodans, lek i Villa Villekulla, detektivarbete i Ture Sventon-utställningen och lunchpaus i Cirkusrestaurangen. Barnen kommer kunna följa sitt gosedjurs äventyr på Junibackens Instagramkonto.

Gör så här för att skicka in era gosedjur:

Vi tar emot gosedjur från nu och fram till att vi åter kan öppna igen.

1.Välj ut ett gosedjur som du vet att du kan klara dig ifrån en tid.

2. Skriv gosedjurets namn och ålder, ditt namn och din ålder på en lapp och skicka till Junibacken, Galärvarvsvägen 8, 115 21 Stockholm.

3. Se till att följa junibacken_stockholm på instagram.

4. Äventyren börjar!

Gosedjuren kan hämtas på plats när Junibacken öppnar igen. Junibacken har inte möjlighet att skicka tillbaka några gosedjur. 

Se hela filmen

Följ Gosedjurens äventyr på YouTube

Att få se sitt eget gosedjur uppleva roliga saker tror vi kommer att kittla barnens fantasi. Det ger också en tröst om att i en parallell värld är allt som vanligt, och snart är vi alla tillbaka i den världen. Vi ser fram emot att välkomna många, ludna – och kanske luggslitna – gäster till oss!

Eva Blomkvist, Pedagogisk chef