Varmt välkommen till en rolig dag på Junibacken! För att vara garanterad plats behöver du förköpa din entrébiljett. Här köper du din entrébiljett till bästa pris.

Så fungerar entrébiljetten

För att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på Junibacken så väljer du entrétid när du köper dina biljetter online. Din biljett är sedan giltig i 30 minuter efter bokad entrétid (dvs en bokad tid för 10:00 gör att du kan skanna din entrébiljett och gå in till Junibacken någon gång mellan 10:00 och 10:30).

Vid ankomst rekommenderar vi att du ställer dig i kön vid ingången först när din tid börjar, för att underlätta inträdet för alla och minimera köandet. Väl inne kan du stanna så länge vi har öppet! Välkommen till Junibacken.

Förboka teaterbiljett

För garanterad plats till föreställningarna behöver du förboka teaterbiljett. Du hittar aktuellt spelschema i vårt kalendarium. Teaterbiljetten kostar ingenting och är giltig tillsammans med en entrébiljett som har entrétid minst 30 minuter innan föreställningens början.

Årskort och värdekod

Som årskortsinnehavare kommer du alltid in på Junibacken och behöver ej förboka entrébiljett men du behöver förboka teaterbiljett för garanterad plats till teaterföreställningarna. Dessa bokar du kostnadsfritt på hemsidan.

Här löser du in din värdekod från Coop, SJ eller SAS Eurobonus.

Nu hoppas vi att du får en rolig dag här på Junibacken!