FÖRETAGSEVENT PÅ JUNIBACKEN

Festvåning – Stockholm

Junibackens festvåning arrangerar såväl företagsfest som kick off och mingel. 

Vi tar emot sällskap om 50 till 300 personer (400 vid mingel). Ni välkomas kl.18 och har möjlighet att stanna fram till 02. Välj smidigt bland våra färdiga paket, med priser från 495 kr/exkl moms per person, eller låt oss skräddarsy festen utifrån era önskningar.

Alla menyer är komponerade efter säsong – så som det blir godast! Vi kan naturligtvis också ordna med underhållning och aktiviteter.

Mingla avskilt, mitt i stan – skicka en bokningförfrågan direkt!

Julbord

Din julfest på Junibacken blir sagolik! Inled kvällen med värmande glögg på Sagotorget medan vi dukar upp ett klassiskt julbord och ett härligt gottebord, intill Nybrovikens glittrande vatten.

I vårt julbordspaket ingår en tur med Sagotåget, ett klassiskt julbord, gottebord och kaffe. Om man vill kan man välja till ett dryckespaket. Då ingår välkomstglögg på Sagotorget samt 2 glas vin eller öl. 

Frukostmöte/föreläsning

Mellan kl. 07 och 10 dukar Junibacken upp en härlig frukost!

Njut av nybryggt kaffe, hembakat bröd, varma kanelbullar och mycket mer!

Vi hjälper gärna till att hitta en inspirerande föreläsare som passar just ert företag.

Kick off

Teambuilding i spännande miljö nära city!

Skapa samhörighet och ena medarbetarna i Junibackens unika lokaler. Hos oss skapas rätt förutsättningar för en framgångsrik kick off som motiverar, sporrar och stärker interna relationer.

Inspireras på resan med Sagotåget och väck nyfikenheten till liv vid Villa Villekulla. Om vädret tillåter minglar ni på vår magiska terass, bara en meter ifrån vattnet.

Vi hjälper er att tillsammans sikta mot det nya!

Konferens

Junibacken kan hjälpa till att skräddarsy konferenser alla dagar i veckan.

Börja dagen hos en granne till oss – vi samarbetar med flera närliggande aktörer, och avsluta kvällen med middag, mingel och Sagotåg hos oss här på Junibacken.

Vi erbjuder konferensmiddagar från kl. 17.