Boka vår festvåning mitt i Stockholm för ert företagsevent

Festvåning – Stockholm

Junibackens festvåning arrangerar såväl företagsfest som kick off och mingel. 

Vi tar emot sällskap om 50 till 300 personer (400 vid mingel). Ni välkomas kl.18 och har möjlighet att stanna fram till 02. Välj smidigt bland våra färdiga paket, med priser från 495 kr/exkl moms per person, eller låt oss skräddarsy festen utifrån era önskningar.

Alla menyer är komponerade efter säsong – så som det blir godast! Vi kan naturligtvis också ordna med underhållning och aktiviteter.

Mingla avskilt, mitt i stan – skicka en bokningförfrågan direkt!

 

”En fantastiskt fixad fest! Junibacken är verkligen suveräna! Alla gäster var mycket nöjda och tyckte festen var mycket trevlig och maten var mycket god. Det känns verkligen som det blev en fest utöver det vanliga. Passar dessutom alla åldrar.” /Helen Zemack, Karolinska Institutet

”Vi vill tacka alla er på Junibacken för en otroligt bra julfest! Jag har fått massor med lovord om att det var bästa julfesten någonsin – och då har vi varit på ganska många ställen.. God mat och jättetrevlig miljö!” /Ramona Grönroos, KONE

Vill du boka vår festlokal för privatevent? Klicka här.

Julgransplundring 2018
Julbord

Din julfest på Junibacken blir sagolik! Inled kvällen med värmande glögg på Sagotorget medan vi dukar upp ett klassiskt julbord och ett härligt gottebord, intill Nybrovikens glittrande vatten.

I vårt julbordspaket ingår en tur med Sagotåget, ett klassiskt julbord, gottebord och kaffe. Om man vill kan man välja till ett dryckespaket. Då ingår välkomstglögg på Sagotorget samt 2 glas vin eller öl. 

Kick off

Teambuilding i spännande miljö nära city!

Skapa samhörighet och ena medarbetarna i Junibackens unika lokaler. Hos oss skapas rätt förutsättningar för en framgångsrik kick off som motiverar, sporrar och stärker interna relationer.

Inspireras på resan med Sagotåget och väck nyfikenheten till liv vid Villa Villekulla. Om vädret tillåter minglar ni på vår magiska terass, bara en meter ifrån vattnet.

Vi hjälper er att tillsammans sikta mot det nya!

Julgransplundring

Under januari månad välkomnar Junibacken stora och små för en sagolik julgransplundring!

Kliv in i en magisk sagovärld och lek i våra fantastiska utställningar. Det blir ringdans med vår egen ensemble, fiskedamm samt god mat och dryck.

Sommarfest

Starta sommarfesten med mingel ute på vår härliga terass. Vid Nybrovikens glittrande vatten avnjuter ni en välkomstdrink, för att vidare kliva på Sagotåget och uppleva Astrid Lindgrens underbara värld. Avstigning sker vid självaste Villa Villekulla, där glasen fylls på om ni så önskar, och middagen serveras.