Restaurang

Gott med ekologiskt och kravmärkt

Hungrig på mer än härlig barnkultur – här bjuder vi även på en smakfull matkultur för både små och stora magar. Matfilosofin är enkel – det ska smaka gott och hemtrevligt. Därför har vi ett eget bageri som har rent mjöl i påsen för att få den där goda hembakta känslan. Att eftersträva ekologiskt och kravmärkt i samma anda. Det blir godast så – både för dig, naturen och kaffeodlarna. T ex har vi kravmärkta pannkakor, sylt, grädde, saft, bananer, juice, kaffe och te.

Utsikt bjuder på insikt 

Avnjut maten med fantastisk utsikt ut mot Stockholm och Nybroviken. Restaurangen har öppet kl 10.00 - 16.30 när resten av huset har öppet. Tänk på att egen matsäck ej får ätas i restaurangen eller i huset. Däremot lånar vi i entrékassan gärna ut sittunderlag att ta med utomhus.

 OBS! den 11/6 stänger restaurangen kl 15,30 pga kvällsarragemang.

 Glasskiosken har öppet helger fram till midsommar! Efter midsommar har vi öppet alla dagar i veckan när vädret tillåter!

Glasskiosken är en förlängning av uteserveringen och vänder sig inte endast till Junibackens besökare, utan till alla glassugna flanörer på Djurgården. Glasskiosken har öppet lördagar och söndagar i maj och efter midsommar har den öppet varje dag så länge vädret tillåter.

Barnkalas

Barnkalas går att boka tisdag till torsdag mellan kl.14 och 17.00. Kalaset kostar 395 kr/barn, medföljande vuxna betalar inget inträde. Kalaset inleds med mat i restaurangen, där ni har ett val av pannkakor med grädde och sylt alternativt köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt. Övrig tid disponeras på egen hand i huset, ni kan se en av våra fantastiska teaterföreställningar, leka i våra utställningar och ta en tur med Sagotåget. På utvägen får alla barn en godispåse med sig hem! Vi tar emot grupper om minst 15 (och max 25) glada barn.*

Obs! Under sommarmånaderna har vi tyvärr ingen möjlighet att anordna barnkalas.   

*med reservation för ändring.

© 2016 Junibacken | +46 (0) 8 587 230 00 | info@junibacken.se | Sidkarta