Välkommen till Sveriges största barnbokhandel!

Barnboken är hjärtat i Junibacken. Det var med den allting började och det är till den vi hela tiden återvänder. Att väcka barns lust till läsning är vårt främsta mål. Allt vi gör handlar om att visa olika vägar till den där magiska världen mellan sidorna.

I vår bokhandel finns ett fantastiskt utbud av barnböcker för alla åldrar, noga utvalda av vår hängivna personal. Vi har dessutom en mängd titlar på andra språk än svenska, allt från Astrid Lindgrens klassiker till nyskrivna favoriter av svenska författare och illustratörer. Kom in till oss och dröm dig bort en stund! Ta en paus med barnen i läshörnan, få nya lästips eller titta på fina affischer, dockor eller mjuka djur. Här finns allt för både små och stora bokslukare.

I jul delar vår kunniga personal gärna med sig av julklappstips! Här finns en salig blandning av hårda och mjuka paket för alla åldrar. Personalen slår gärna in klapparna i fint julpapper som blir en riktig hit under granen. Och du? Om kön ringlar sig lång, misströsta inte! Vi har en hel vägg med boktips i alla kategorier. Välkomna att kika – bokaffären är öppen även för dig som inte löst en entrébiljett!

Om du har några frågor till oss i bokhandeln finns vi på telnr 08-587 230 42.

Som liten bodde jag på landet och sprang mest mellan skolan och stallet. När jag lärde mig läsa öppnades dörrarna till helt nya världar. De kunde vara både lockande och skrämmande. Det fanns en känsla av att jag hade hela världen i min hand.

Sanna Pedersen
Chef för Junibackens bokhandel