Hantverk, hjärta och väldigt många köttbullar

I Junibackens restaurang kan du ta en paus mellan upplevelserna i huset och njuta av fantasi och hantverk i en annan form. Här serverar vi allt från nya vegetariska favoriter till hemlagad husman – och inte minst barnklassikerna köttbullar och pannkakor! Vi jobbar med de råvaror som är i säsong och njuter av sparris i maj och av kantareller under hösten. Vi är på många sätt en hållbar restaurang och jobbar aktivt med att göra medvetna val. Närodlat, kravmärkt, källsortering och olika sätt att minska matsvinnet är en del av vår filosofi. Och så lagar vi väldigt god mat, förstås!

Restaurangens öppettider: 10:00-16:30

Lunch mellan 11.00 och 14.00


Specialkost

Vi kan erbjuda  ägg- mjölk- och glutenfria köttbullar. Även på kakbordet finns det kakor bakade utan mjölk, ägg och gluten. Fråga någon av oss som jobbar här, så hjälper vi dig att hitta rätt.

Vi vill med glädje och stolthet servera god och vällagad mat. Ett stort fokus läggs på hållbar utveckling och på att förgylla våra gästers måltidsupplevelse hos oss.

Boka vår festvåning

Kvällstid förvandlas Junibacken till en fantastisk festvåning med fokus på en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss arrangeras såväl företagsfest och kick off som födelsedagsfirande och disputationsmiddag.

Läs mer om vår festvåning