Mamma Mu har vårstädat Junibacken på sitt egna vis. Paviljongen är pyntad och i bokhandeln har hon fixat en mysig läshörna. Kråkan är också med, men han städade på ett annat sätt, ja, om du minns Kråkans tips på hur du städar på fem sekunder….

“Nu har jag städat. Jag la allting överst.”

Citat, Kråkan 
 
Det blir roliga aktiviteter i huset för hela familjen under perioden 5-24 april! Bland annat kan du besöka Mamma Mus läshörna och gå på både tipspromenad och en spännande kråkjakt. Varmt välkommen!
 
©Jujja Wieslander & Sven Nordqvist

Tipspromenad och pyssel i Paviljongen 

I Paviljongen blir det knep och knåp och annat roligt pyssel från Mamma Mu och Kråkan. Lös korsord, hitta de saknade orden och måla en teckning i vårens alla färger att ta med hem!

I Paviljongen finns även svarstalonger för Mamma Mu och Kråkans tipspromenad som pågår runt om i huset! Talongen lämnas sedan tillbaka i i träkistan som står i Paviljongen. Lycka till!

Mamma Mus läshörna i bokhandeln  

Ta en paus i vår mysiga läshörna som Mamma Mu och Kråkan har pyntat lite extra under denna period. De har även lämnat berättelser från deras äventyr tillsammans, en perfekt stund för att sträcka på benen och ta en välbehövlig paus från all fartfylld lek!  

Om man kan läsa kan man få veta nästan allting.”

Citat, Mamma Mu

Gå på Kråkjakt 

Kan du hitta kråkorna som flyger omkring på Junibacken? För att vara med i jakten hämtar du din svarstalong i bokhandelns kassa. Kråkjakten pågår runt om i huset och talongen lämnas sedan tillbaka i bokhandeln där du får den rättad. Lycka till!

Vinn en STOR Mamma Mu 

I huset väntar en spännande tävling med utlottning av ett väldigt STOR Mamma Mu-gosedjur! Hämta din svarstalong för tipspromenaden i Paviljongen. Lycka till!

Påsklovet på Junibacken

Under påsklovet (9-24/4) får alla barn som kommer utklädda ett påskägg! Det finns plats för alla tolkningar av påsken, låt kreativiteten flöda och fyll Junibacken med vårig påskstämning. Läs mer om vad som händer under påsklovet!

Plats: Paviljongen och Bokhandeln

Pågår 5-24 april under Junibackens ordinarie öppettider