Gå på Kråkjakt 

Kan du hitta kråkorna som flyger omkring på Junibacken? Under perioden 5-24 april kan du vara med i Kråkjakten! För att vara med hämtar du din svarstalong i bokhandelns kassa. Kråkjakten pågår runt om i huset och talongen lämnas sedan tillbaka i bokhandeln där du får den rättad. Lycka till!

Träffa Mamma Mu och Kråkan

Ja, det stämmer! På påskdagen (17 april) så får Junibacken finbesök av Mamma Mu och Kråkan. Träffa dem i huset mellan klockan 10:00-16:00. Spännande, det vill du inte missa!

Pyssel och tipspromenad i Paviljongen

Det blir fler roliga aktiviteter i huset för hela familjen under perioden 5-24 april! I Paviljongen startar Mamma Mu och Kråkans tipspromenad. Ta en talong och gå tipspromenaden som pågår runt om i huset. Talongen lämnas sedan tillbaka i i träkistan som står i Paviljongen. Lycka till!

Mamma Mus läshörna i bokhandeln  

Ta en paus i vår mysiga läshörna som Mamma Mu och Kråkan har pyntat lite extra under denna period. De har även lämnat berättelser från deras äventyr tillsammans, en perfekt stund för att sträcka på benen och ta en välbehövlig paus från all fartfylld lek. Varmt välkommen!
 

Plats: Bokhandeln

Pågår 5-24 april under Junibackens ordinarie öppettider