Familjeaktivitet för föräldralediga

Tisdag till torsdag är generellt lite lugnare dagar hos oss. Det lilla barnet får då möjlighet att utforska och upptäcka Junibacken i lugn och ro.

En av Junibackens grundtankar är idén om att det roligaste som finns för barn är att få leka och uppleva tillsammans med sina vuxna. Och vi är övertygade om att berättelser ger barn viktiga verktyg i livet.

Våra tredimensionella upplevelser väver därför ihop dessa två ting. Hos oss upplever man våra föreställningar tillsammans och man går tillsammans in i våra utställningar, som är skapade så att allt kan röras, provas och lekas med – hos oss är allt på riktigt.

Våra upplevelser är dessutom producerade för att tilltala och utmana fantasin hos barn i många olika åldrar.

Max Drama – Bebisteater

Max drama är en scenisk upplevelse på Junibacken som riktar sig till våra allra yngsta besökare och deras vuxna.

Läs mer om Max Drama

För barn under två år kostar det inget att besöka Junibacken.

Och i vår restaurang finns massor av rätter som tilltalar små munnar (både på menyn men också färdiga barnmatsburkar att värma i våra mikrovågsugnar), självklart finns det barnstolar att låna. Behöver ni vila lite under dagen? Ta en promenad på vackra Djurgården och kom sen tillbaka till oss. Löst entrébiljett är giltig hela dagen.

Man får inte ta med sig barnvagn in till oss av säkerhetsskäl, men det finns bärselar att låna kostnadsfritt i entrén och en vagnparkering precis utanför (lås finns att köpa i entrèkassorna).

Tips! Gör Junibacken till ert vardagsrum under föräldraledigheten – köp ett årskort och besök oss hur mycket ni vill!

Ta med hela gänget från öppna förskolan!

Är ni ett gäng föräldralediga som vill besöka oss i grupp? Om ni kommer i en grupp på över 10 personer så erbjuder vi 10 kr rabatt per entrébiljett. Så ta med pappagruppen, mammagruppen eller gänget från öppna förskolan! Boka här!