Lär känna Familjen Knyckertz – familjen som inte kan låta blir att sno andras grejer. Ja, förutom sonen Ture förstås som helst av alls vill bli polis till föräldrarnas stora oro.

29 september – 17 oktober lär vi känna Familjen Knyckertz lite extra på Junibacken. Här kan du läsa mer om det och ladda ner pysselmaterial att göra hemma. Under Knyckertzveckorna får vi besök av skaparna Anders Sparring och Per Gustavsson som läser högt för oss. Det blir inget annat än väldigt kul!

Förboka plats till högläsningen

Du måste förboka plats till högläsningen. Biljetten är gratis och är giltig tillsammans med en dagsbiljett med entrétid minst en halvtimme innan högläsningens början.

Högläsning Familjen Knyckertz

Författaren Anders Sparring och illustratören Per Gustavsson läser högt.

1 oktober kl. 15:00, 2 oktober kl. 12:00 och kl. 14:00, 7 oktober kl. 12:30 och kl. 15:00

1 oktober

Om Familjen Knyckertz

Familjen Knyckertz är en serie böcker om syskonen Ellen (egentligen heter hon Kriminellen) och Ture, mamma Fia och pappa Bove. Knyckertz kan inte låta bli att ta saker som inte är deras. Förutom Ture, som vill bli polis när han blir stor. Mamma Fia och pappa Bove är lite oroliga och hoppas att han ska komma på bättre tankar snart. Det finns fem böcker i serien som alla är riktigt fyndiga och roliga både för stora och små. Mot jul får vi lära känna familjen ännu bättre. Årets julkalender på SVT handlar nämligen om denna speciella familj och heter En hederlig jul med Knyckertz.