En riktigt bra bovmask – det borde alla ha! Med rätt färg och rätt pynt. Bäst att ta saken i egna händer och göra den perfekt!

Klassiska bovmasksmaterial finns framme för små och stora tjuvar att använda för att det ska bli precis rätt. Kom när det passar och stanna tills det blivit superbra!

29 september – 17 oktober lär vi känna Familjen Knyckertz lite extra på Junibacken. Här kan du läsa mer om det och ladda ner pysselmaterial att göra hemma.

Tid för bovmaskskapande

Plats: Paviljongen.

29 september – 17 oktober

10:00-16:30

Om Familjen Knyckertz

Familjen Knyckertz är en serie böcker om syskonen Ellen (egentligen heter hon Kriminellen) och Ture, mamma Fia och pappa Bove. Knyckertz kan inte låta bli att ta saker som inte är deras. Förutom Ture, som vill bli polis när han blir stor. Mamma Fia och pappa Bove är lite oroliga och hoppas att han ska komma på bättre tankar snart. Det finns fem böcker i serien som alla är riktigt fyndiga och roliga både för stora och små. Mot jul får vi lära känna familjen ännu bättre. Årets julkalender på SVT handlar nämligen om denna speciella familj och heter En hederlig jul med Knyckertz.