Tänk dig en kväll där familjen får njuta av god mat, fint dukat bord, tända ljus, tid för samtal – och massor av lek. En drömkväll för stora och små! Sagan är verklighet när Junibacken slår upp sina portar för familjemiddagar kvällstid.

Ni börjar kvällen med en tur i Sagotåget. När ni är redo väntar en god middag vid dukat bord. När barnen får spring i benen finns gott om utrymme att leka av sig i Villa Villekulla och i Pippis knasiga värld med eller utan vuxen. 

Barnen serveras en varmrätt och därefter högvis med plättar och festliga tillbehör. För de vuxna serveras en, om vi får säga det själva, fantastiskt god trerätters middag med passande dryck i glasen.

Meny

Vi ändrar menyn utifrån vad som är i säsong. Du kan se aktuell meny genom att klicka på de färgglada rutorna här intill.

Allergi eller specialkost?

Mejla oss gärna innan besöket på restaurangen@junibacken.se så ordnar vi det!

Så fungerar biljetten

Tiden ni väljer är er entrétid. När ni kommer väntar en tur med Sagotåget innan ni slår er till bords. Ni slår er alltså ner ca 15 minuter efter er entrétid. Mat, entré till Junibacken och en tur med Sagotåget ingår i biljetten. Dryck köper ni vid bordet.

För barn under 2 år måste plats bokas. Dessa biljetter är gratis och inkluderar endast entré. Önskas mat kan det köpas till på plats.

Servering av middag i Junibackens bröllopslokal