Nyhet: Familjemiddag med teater!

Tänk dig en kväll där familjen får njuta av teater, god mat, fint dukat bord, tid för samtal och massor av lek. En drömkväll för stora och små! 

Ni börjar kvällen med lek i våra utställningar för att sedan välkomnas in till Teaterladan för att uppleva vår populära teaterföreställning Bokstavsbageriet. Tillsammans med bagarna bakar och sjunger hela familjen fram ett helt alfabet, och har kul hela vägen från deg till bulle!

Observera att Sagotåget är stängt denna kväll.

Så fungerar biljetten

Tiden ni väljer är er entrétid. Ni börjar kvällen med att leka i alla våra lekutställningar för att sedan bjudas in till Teaterladan vid 18:00. Här får ni uppleva Bokstavsbageriet som är en fartfylld och improvisatorisk lek med alfabetet som uppskattas av hela familjen!

Efter avslutad föreställning slår ni er ner till bords ca 18:30. Barnen serveras en varmrätt och därefter högvis med pannkakor och festliga tillbehör. För de vuxna serveras en, om vi får säga det själva, fantastiskt god trerätters middag med passande dryck i glasen. Mat, entré till Junibacken och teaterföreställningen ingår i biljetten. Dryck köper ni vid bordet.

För barn under 2 år måste plats bokas. Dessa biljetter är gratis och inkluderar endast entré och teater. Önskas mat kan det köpas till på plats.