Den 27 mars bjuder Junibacken tillsammans med Rabén & Sjögren in dig till pannkakstävling, högläsning och signering av Pippi Långstrumps kokbok. På plats träffar du David Sundin, bl.a. författare till ”Boken som inte ville bli läst” och som domare i SVT-programmet Bäst i test som har skrivit texterna. Johanna Westman, även hon känd från TV och som författare till över 15 kokböcker står för recepten. Med på pannkakstävlingen är även Axel Adelöw som spelade Ture i “En hederlig jul med Knyckertz” och som syns på Junibacken i rollen som Tommy i föreställningen ”Pippi flyttar in”. Bokens rekommenderade läsålder är 3-6 år. Varmt välkommen, förbokning av plats krävs!

Händer i Teaterladan 27 mars 

14:00 Pannkakstävling och högläsning med David Sundin, Johanna Westman, Axel Adelöw. Begränsat antal, kom ihåg att boka din plats.

14:30-15:00 Signering i bokhandeln. 

15:30 Pannkakstävling och högläsning med David Sundin, Johanna Westman, Axel Adelöw. Begränsat antal, kom ihåg att boka din plats.

I “Pippi Långstrumps kokbok” välkomnas barn och vuxna att tillsammans laga godsaker från Pippis fantastiska värld. I historierna om Pippi, Tommy och Annika så bakas, firas och bjuds det på mat och sötsaker av alla möjliga slag. Pippi bakar tårtor, bjuder på korv och steker pannkakor. I boken varvas smarriga recept av Johanna Westman och roliga texter/tips av David Sundin med Pippi-citat och Ingrid Vang Nymans klassiska Pippi-bilder. 

Specialmeny a´la Pippi Långstrump i restaurangen 

Under perioden 25 mars till 27 mars kan du smaka på en specialmeny i vår restaurang som inspirerats av några av recepten ur boken “Pippi Långstrumps kokbok”. Välkommen till restaurangen på Junibacken!

Headerbild: ©Ingrid Vang Nyman/Astrid Lindgren Aktiebolag

Pannkakstävling och högläsning

Teaterladan

27/3 14:00 (fullbokat) och 15:30

Pippi Långstrumps kokbok
Johanna Westman
Axel Adelöw