Välkommen på adventskalas med högläsning, signering och juligt tomtepyssel!

Fira första advent på Junibacken! Vi firar in första advent med högläsning av Rabén & Sjögrens julsaga, en högläsningsbok i 24 lagom långa kapitel att läsa högt tillsammans under hela december fram till jul. Årets bok heter En bästa vän till jul.

Varmt välkommen på högläsning och signering klockan 14:15 tillsammans med författaren Ylva Karlsson och illustratören Katarina Strömgård. De första 20 som köper boken får en chokladkalender med motiv från boken. Klockan 14:45 kan ni skapa eget julpynt i Teaterladan och i bokhandeln bjuder vi på glögg och pepparkakor!

Adventskalas med Rabén & Sjögren

Högläsning och signering av En bästa vän till jul

Teaterladan

Högläsning 27 november kl 14:15

Lena är den finaste julängeln man kan tänka sig. Människojättarna hon bor hos har henne som favorit och hennes plats i julgranen har alltid varit på det allra bästa stället. Så när hon en jul blir förpassad till soptunnan bara för att hennes vinge gått sönder lite förstår hon ingenting. Hur kan människorna som hon tyckt om så mycket behandla henne så? Tillsammans med sina nyfunna vänner ljusslingan, julbocken och toarulle-pyntet Almak ger hon sig ut på en lång resa för att finna platsen hon en gång hört talas om ­– landet Adventien.

Om En bästa vän till jul