Gör din sommar sagolik

Gör din sommar sagolik. Upplev vår nya Pippi-föreställning, åk Sagotåget och låt fantasin flöda fritt i vårt lekfulla hus.

I sommar gör Pippi entré på Junibacken. Pippi flyttar in spelas av en barnensemble vid Villa Villekulla och här får vi uppleva Tommy och Annikas första möte med Pippi Långstrump. Ett möte som blir till en storslagen och episk föreställning hos oss.

Lek och ta en glasspaus i den grönskande trädgården och njut av den hänförande utsikten. På den sagolika utomhusscenen upplever vi föreställningen Loranga, och här får barnen tillfälle att sjunga och spela musik tillsammans med Junibackens ensemble i Astrids bästa band.

Upptäck också Barbro Lindgrens fria, fantasifulla och älskade karaktärer figurer och kliv in i barnböckernas värld tillsammans.

Gå sen på en sinnlig upptäcktsfärd i vår Paviljong. I den interaktiva installationen Hur luktar fantasi? utforskar vi både våra sinnen och fantasin.

Ta sen ett varv till. Och ett till…

 

Pippi flyttar in – premiär 6/6 2018. Spelas tre gånger varje dag till och med den 21/8, därefter spelas föreställningen på helger.

Hur luktar fantasi? – Öppnar efter midsommar.

Loranga & Astrids bästa band – Premiär 3 juli. Spelas till och med den 31/8.