Skolteater på Junibacken – vänder sig till barn i åldrarna 6-8 år

Genom att se och använda teater kan du som lärare låta dina elever få perspektiv framåt och bakåt i tiden, lära känna sig själva och att förstå att de inte är ensamma om sina erfarenheter.

Under våren 2018 spelar Junibacken skolföreställningen Sparvel. Föreställningen bygger på Barbro Lindgrens böcker om flickan Sparvel och hur hon tänkte och kände när hon var mellan fem och åtta år gammal.

Det är underbart att vara liten! Men det kan vara hemskt också. Ibland. Och precis så är Junibackens föreställning om Sparvel. Upp och ner, hit och dit. Precis som livet.

Till föreställningen finns en lärarhandledning att arbeta med före och efter föreställningen. Handledningen utgår från läroplanen för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet.

Föreställningen spelas klockan 10.30 följande datum:

Tisdagen den 13:e mars – FULLBOKAT!

Torsdagen den 15:e mars – FULLBOKAT!

Tisdagen den 20:e mars – FULLBOKAT!

Torsdagen den 22:a mars Fåtal platser kvar!

Tisdagen den 27:e mars

Tisdagen den 17:e april

Torsdagen den 26:e april – FULLBOKAT!

Föreställningen vänder sig till barn i åldrarna 6-8 år.

Pris: 75kr/person inkl moms.

Priset inkluderar inträde till Junibacken, tillgång till samtliga utställningar/lekmiljöer och 1 tur i vårt sagotåg. För klasser som bokar teater finns möjlighet att äta medhavd matsäck i vår paviljong (obs! begränsat antal platser, först till kvarn). Det går bra att använda sig av statsbidraget ”Skapande skola”.

  • Boka här