Språkutvecklande arbetssätt i förskolan

Barbro Westlund

Språkutvecklande arbetssätt i förskolan

24 september 2019, kl. 17.30

Barnens dagliga språkanvändning tillsammans med förskolans personal är grundläggande för deras språkutveckling. Personalens egna attityder till läsning och skrivning samt deras sätt att samtala med barnen i vardagssituationer, men främst under högläsningen påverkar denna utveckling. Kvällens föreläsare Barbro Westlund, lärarutbildare och lektor i läs- och skrivutveckling vid Institutionen för språkdidaktik (ISD) vid Stockholms universitet, kommer att dela med sig av sitt forskningsprojekt kring språkutvecklande arbetssätt i förskolan och ge flera förslag på olika forskningsundervisningsmodeller som är lätta att använda i den dagliga verksamheten!

Barbro Westlund föreläste på ett fullsatt Junibacken våren 2018. Nu erbjuder vi en ny chans att ta del av hennes föreläsning om Språkutvecklande arbetssätt i förskolan.

Du är välkommen från kl 16.30, då det finns möjlighet att inleda kvällen med en tur i Sagotåget samt handla till 20 % rabatt i bokhandeln fram till kl 17.30. En matig smörgås och något att dricka bjuder vi också på innan föreläsningen börjar.

I priset (300 kr/st ex moms) ingår:

  • Kvällens föreläsning och tillhörande material.
  • En tur i Sagotåget.
  • 20 % rabatt i vår bokhandel.
  • En smörgås och ett glas vin (alkoholfritt alternativ finns).