Från hjärtat till örat och tillbaka igen

På Junibacken dyker det upp sång och musik i varje hörn. I alla teaterns föreställningar, från trädgårdens orkester, på sångstunder och babyrytmik. Vi gillar helt enkelt att musicera – och vi gillar när du är med! Så spana in en sångstund på programmet eller ta i ordentligt under nästa föreställning, allt blir bättre när man får sjunga ut.

Sångstund

Vår ensemble sjunger favoriter tillsammans med publiken! Bitar som alla kan eller hinner lära sig kvickt, så det är lätt att sjunga med. Klassiker från mormors sångbok och hela vägen fram till dagens favoriter. Kom och var med!

Teaterföreställningar

Sång och musik hittar du i alla våra föreställningar, det är bara att slå sig ner och njuta. Vi skriver i stort sett all text och musik själva och njuter när vi ser hur den stimulerar och inspirerar vår publik. Att göra musik för barn handlar inte om att göra barnslig musik, snarare tvärtom. Vi skapar musik som tar barnen på allvar.

Vi tar barnen och deras musikupplevelser på allvar här – i allt från framförande till produktion. Det är på riktigt, och det tror jag barnen känner.

Emil Nilsson
Musiker och kompositör