Påsk på Junibacken

Hjälp oss pynta ägget i Paviljongen!

Vad har sniglar, sköldpaddor och höns gemensamt? Jo, alla lägger ägg! Men vem är det som har lagt ägg i vår Paviljong? Ett ovanligt stort djur har varit på Junibacken. Nu behöver vi din hjälp för att pynta ägget!

Paviljongen är öppen 29/3-8/4 mellan kl. 10-17.

Nypremiär för Sparvel

Det är underbart att vara fem år! Men det kan vara hemskt också. Ibland. Och precis så är vår föreställning om Sparvel. Upp och ner, hit och dit. Precis som livet.  Den 27 mars är det publik nypremiär för vår hyllade uppsättning som baseras på Barbro Lindgrens självbiografiska boktrilogi.

Här hittar du mer information om teatern och aktuella speltider.

Puss puss sant sant

I den popfestliga kostymkonserten Puss puss sant sant bjuder vår orkester på en rockig maskeradkavalkad. En vampyr dyker upp och drar av dängan Mitt sår och Jag vill ha en hund framförs av en gamling. Det här är en musikupplevelse som kretsar kring hur det är att vara en liten människa, eller en stor människa. Om sånt man drömmer om, hoppas på och om sånt man saknar.

Mer information och speltider hittar du här.

Junibacken samarbetar med Mattias Kristiansson

Junibackens restaurang har inlett ett samarbete med Vego-Mattias. Mattias är grundare och chefredaktör för matmagasinet Vego. Vår gemensamma ambition är att inspirera barn och vuxna att våga testa nya smaker och framförallt fler gröna alternativ. Efter en inledande vegovecka kan vi nu njuta av minst en rätt varje dag som Mattias skapat speciellt för Junibacken.

Junibacken + Skansen = sant

Mellan den 26 mars–15 april 2018 kan man till rabatterat pris köpa kombibiljett till Junibacken och Skansen. Biljetterna kan köpas på båda attraktionerna och besöken kan delas upp på olika dagar under perioden. Priset är 250 kr för vuxna och 170 kr för barn mellan 4-15 år.

Läs mer om kombibiljetten och fullständiga villkor här.

Åk till Junibacken med Swebus

Bor du utanför Stockholm? Nu kan du boka din entrébiljett direkt på Swebus bokningssida tillsammans med bussbiljetten, till ett förmånligt pris. Swebus kör dig både tur och retur. Bussarna utgår ifrån Norrköping, Linköping, Nyköping, Södertälje, Västerås och Enköping. Boka din resa här.