Junibacken startar skrivarkurs för föräldralediga (öppen för alla vuxna)

Drömmer du om att skriva? Junibackens skrivarkurs för föräldralediga har premiär 14 februari och antal platser är mycket begränsat så anmäl dig redan idag! Självklart är kursen öppen för alla vuxna.

Kursen vänder sig till dig som gärna läser och är nyfiken på att upptäcka ditt eget skrivande. Inga förkunskaper krävs och du är välkommen att delta med eller utan barn (som ännu inte kryper).

Under två timmar vid fyra tillfällen varvar vi kortare skrivövningar med teori och textsamtal i grupp samt ökar förståelsen för dramaturgi, gestaltning och berättarperspektiv. Allt under ledning av vår proffsiga skrivpedagog.

Både vuxen- och bilderböcker används som ”kurslitteratur” för att på ett inspirerande sätt illustrera skrivhantverket. Du kommer alltså få gott om lästips både till dig själv och ditt barn. Mellan kurstillfällena läser alla deltagare också en utvald roman, och frivilliga skrivövningar delas ut till de som vill skriva mer hemma.

Kursen leds av Louise Ragnartz som är skrivpedagog och ledarskapsutvecklare. Louise har lång erfarenhet av att arbeta med grupper, texter och andras utveckling. Och så älskar hon att läsa förstås! Läs mer om Louise här.

Möjlighet finns att parkera vagn med sovande barn i, utomhus under tak i direkt anslutning till lokalen. Du har då full uppsyn hela tiden.

Louise Ragnartz – Junibackens skrivarkurs

Louise Ragnartz

Datum: 14/2, 21/2, 7/3 och 14/3

Tid: 9.30-11.30

Plats: Junibacken, Galärvarvsvägen 8

Pris: 1600kr/person (i priset ingår den bok vi läser gemensamt)

Max antal deltagare: 15

Anmäl dig genom att skicka ett mail med namn och personnummer till pedagogik@junibacken.se

Varmt välkommen!