En sagolik Jul på Junibacken

Upplev en sagolik jul på Junibacken! Kom i julstämning bland pynt och juldoftande bakverk. Handla unika julklappar i bokhandeln och åk Sagotåget över ett snöigt Lönneberga. Och vad vore en jul utan den traditionsenliga teaterföreställningen Pettson får julbesök? Jul på Junibacken pågår t.o.m. den 7 januari 2018.

Teatern

Aj aj aj! Pettson har gjort illa foten och kan varken handla julmat eller hugga en gran! Findus undrar om det ens kommer bli nån jul när det plötsligt knackar på dörren… Vem kan det vara!? Junibacken sätter traditionsenligt upp föreställningen Pettson får julbesök för sjätte året i rad.
Läs mer om föreställningen här.

Bokhandeln

I Sveriges största barnbokhandel brinner vi för barns läsning. Hos oss hittar du en uppsjö av hårda och mjuka paket för alla åldrar – det lilla barnets allra första bok, slukarläsning för de lite äldre, fina färgglada kläder, pedagogiska leksaker, mjuka gosedjur, en mängd svenska barnboksklassiker översatta till ett tjugotal språk. Dina klappar slår vi såklart in i vårt fina julpapper – en fullträff under granen! Vår hängivna personal delar mer än gärna med sig av sina bästa julklappstips. Givetvis behöver du inte betala entré för att besöka bokhandeln.

Bokhandelns julfavoriter hittar du här.

Bokstavsfabriken

Succén från Läslovet är tillbaka och vi har återigen dukat upp med en kavalkad av bokstäver. Kom och besök vår Paviljong som under jullovet förvandlats till kreativ verkstad där du får bekanta dig med alfabetet – från A till Ö. Vi har dukat upp med glitter, paljetter, knappar och snören. Pynta och pimpa din bästa bokstav ihop med oss!

Läs mer om vår bokstavsfabrik här.

Restaurangen

I vår restaurang serverar vi hemlagade bakverk med juliga smaker. Vi har bland annat hört rykten om saffranskaka och tomtecupcakes.

Här hittar du mer information om vår restaurang.

Ge en upplevelse i julklapp

Våra fina presentkort – guldmynten är till glädje året om. Med dessa kan du betala i entrén, bokhandeln och i vår restaurang. Går att köpa till ett värde av 50 eller 100 kr.

Årskort

Upptäck vårt varierade program under olika årstider och särskilt sagolika utbud under lovtider. Våra årskort gäller som entrébiljett under ordinarie öppettider och ger dig 15% rabatt på hela sortimentet (kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter) i vår bokhandel. En julklapp som räcker hela året!
Kika här för priser och ytterligare information.

 

Varm välkomna och inte minst – God Jul!