Upplev en sagolik Jul på Junibacken

Upplev en sagolik jul på Junibacken! Kom i julstämning bland pynt och juldoftande bakverk. Handla julklappar till små och stora bokälskare i bokhandeln och åk Sagotåget över ett snöigt Lönneberga.

Teater & musik på Junibacken under julen

Vår nyskrivna succé till musikal Monstret och människorna spelas hela jullovet. Biljetter köps genom ticketmaster.se eller på plats i våra entrékassor.

Följ med på en musikalisk resa i det multimediala högläsningsprojektet Titta boken! Den här gången är det Tomten är vaken som våra musiker komponerat musik till och uppläsningen gestaltas av våra skådespelare. Tomten är vaken, författad av Astrid Lindgren och illustrerad av Kitty Crowther, är en sinnligt vacker bilderbok och en skildring av en magisk vinternatt.

Under jullovet har ni även möjlighet att uppleva Tommy och Annikas första, storslagna möte med Pippi Långstrump i teatern Pippi flyttar in som spelas tre gånger varje dag.

Juliga smaker i restaurangen

Vår restaurang serverar varje adventssöndag tomtegröt. På fikabordet trängs lussebullar med pepparkakor och ljuvlig saffranskladdkaka.

Årskort

Upptäck vårt varierade program under olika årstider och särskilt sagolika utbud under lovtider. Våra årskort gäller som entrébiljett under ordinarie öppettider och ger dig 15% rabatt på hela sortimentet (kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter) i vår bokhandel. En julklapp som räcker hela året!
Kika här för priser och ytterligare information.

Junibacken är öppet varje dag under hela julhelgen, förutom 24-25/12.

Varmt välkomna och inte minst – God Jul!