Varmt välkommen till en rolig dag på Junibacken! Här köper du biljett till dig med Kulturarvskort och medföljande besökare. En tur med Sagotåget ingår alltid i din entrébiljett.

Så bokar du

Du väljer biljettkategorin Övriga fribiljetter för dig med Kulturarvskort. Du betalar sedan resterande belopp (50%) i kassan när du kommer till oss. För medföljande besökare utan Kulturarvskort, kan du också köpa till biljetter till dem här.

Så fungerar biljetten

Tiden du väljer är din entrétid som är giltig i 30 minuter. Väljer du kl. 10 så har du entrétid mellan 10.00 och 10.30. För tillfället har vi begränsat besökstiden till tre timmar från din valda entrétid. Det betyder att du får stanna hos oss till kl. 13 om du har entrétid kl. 10.00. Denna begränsning är tillfällig med anledning av de nuvarande restriktionerna om maxantal besökare i huset. Junibacken stänger kl. 17.

Årskort, ledsagare eller övriga biljetter

Om någon av ditt medföljande sällskap är årskortsinnehavare, ledsagare eller har någon annan form av fribiljett så förbokas de också här. Dessa kostar ingenting men är giltiga tillsammans med årskort/ledsagarbevis eller liknande. För dig som pensionär med årskort väljer du ”Årskort barn” till medföljande barn.

Nu hoppas vi att ni får en rolig dag här på Junibacken!

Av- och ombokning

Du kan avboka dina entrébiljetter med full återbetalning fram till 24h innan ert besök. Det gör du genom att klicka på ”Hantera köp” i bekräftelsemejlet. Du kan när som helst omboka ditt besök till en annan tid. Mejla då till info@junibacken.se och inkludera ditt ordernummer.