Teaterensemble – Monstret och människorna

Madeléne Evertsson

Madeléne Evertsson är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö 2010-2013 och har sedan dess frilansat som skådespelare. Hon har arbetat på scener som Estrad Norr, Riksteatern, Uppsala Stadsteater och nu senast på Borås Stadsteater i Missförståndet av Camus.

Anna Gunnarson

Anna är utbildad på Performing Arts School i Göteborg.Tillsammans med teatergruppen Ung utan Pung har Anna tidigare turnérat över hela Sverige och spelat teater för ungdomar. Kanske känner du igen henne från humorprogrammen "Partaj" och "Så Mycket Roligare" på kanal 5. Våren 2020 dyker Anna åter upp i tv-rutan, då som en av huvudrollerna i ViaPlays nya storsatsning "Ambassadören”

Emmelie Rosenberg

Emmelie är utbildad på Balettakademien och vid Musikalakademien i Umeå. Hon har arbetat på Junibacken i två omgångar, senast sedan 2013. Förutom Junibacken har hon bland annat spelat Pippi på Astrid Lindgrens värld, varit sångerska på Viking Line, turnerat med Muminensemblen, spelat sommarteater med Roslagsteatern och Kullehusteatern, samt jobbat på Lerbäcks teater.

David Krafft

David är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, samt på Musikteaterskolan i Bjärnum. Han har haft bärande roller i flera musikaler som Skönheten och Odjuret, Jesus Christ Superstar, Oliver! och The Wild Party. David komponerar flitigt musik på fritiden och sjunger gärna.