Bokhandelns bästa julklappstips

I Sveriges största barnbokhandel brinner vi för barns läsning. Hos oss hittar du en uppsjö av hårda och mjuka paket för alla åldrar – det lilla barnets allra första bok, slukarläsning för de lite äldre, fina färgglada kläder, pedagogiska leksaker, mjuka gosedjur, en mängd svenska barnboksklassiker översatta till ett tjugotal språk. Dina klappar slår vi såklart in i vårt fina julpapper – en fullträff under granen! Vår hängivna personal delar mer än gärna med sig av sina bästa julklappstips.

 

Paketkalender

En av de vanligaste frågorna vi i butiken får så här strax innan december är ”VAD ska jag lägga i min paketkalender till barnen? Det får inte var för dyrt och gärna om ni har 24 stycken olika”
I år försöker vi hjälpa till genom att duka upp ett helt bord med idéer. Här hittar du massor av små saker för under 50 kronor. Bland mycket annat gulliga minikortlekar, små leksaksdjur, fina små askar, men också pennor och burkar med små figurer i som lätt kan delas upp till olika paket som räcker under fler dagar. Kom och låt oss inspirera dig till en riktigt rolig paketkalender i år!

Adventskalender

En ganska ny och fin tradition som vi i bokhandeln verkligen gillar är adventsböckerna som numera utkommer varje år i november. En gedigen bok som innehåller en julberättelse i 24 kapitel, ett kapitel om dagen att läsa tillsammans i väntan på julafton. Det finns både spännande adventsböcker så som Skorstensjul av Mårten Sandén eller om man heller vill ha rolig och filosofisk 24-kapitelbok som nya Tjoho, nu är det jul av Ulf Nilsson. Kom in till bokhandeln så hjälper vi dig att hitta rätt.

I väntan på tomten

Julafton – det måste väl ändå vara en av de längsta dagarna på året för nyfikna, spända barn? Varför inte avleda både julaftonsdagen, eller kanske resan till släkten, med målarböcker eller en pysselbok? Vi har som mål att ha nått för barn i alla åldrar att pyssla med; allt från ABC pysselböcker till avancerade Harry Potter målarböcker via orogamivikningar och fordonspyssel. Kom förbi bokhandeln så ska du se att du kan hitta nått du med.

Kläder

Bokhandeln har ett stort utbud kläder för både stora och små bokfantaster. Här hittar du t-shirts med allas vår Astrid på. Lorangatröjor, Madickenklänningar, Vem-kläder till de minsta och mycket mer.