Gör ett skolbesök hos oss på Junibacken!

 junibacken-skolor

Ett skolbesök på Junibacken ska vara lustfyllt och spännande, vi vill ge inspiration och skapa nyfikenhet för barnboken hos både elever och lärare!

Priset för skolklasser är endast 65 kr per person, både för stora och små. Vi önskar då att ni är minst en vuxen per fem barn och varför inte passa på att bjuda med föräldrar eller andra vuxna, som även de betalar 65 kr! För att få detta pris måste ni gör en förbokning genom att maila info@junibacken.se så bekräftar vi sedan er bokning. I mailet behöver ni specificera datum för ert önskade besök, ungefärligt antal ni blir samt den tid ni planerar att komma hit. Observera att skolpriset inte gäller under lov och helger.

För att göra ert besök så bra som möjligt erbjuder vi ett begränsat antal biljetter till vårt skolpris; det finns 50 skolbiljetter varje dag från kl.10 och ytterligare 50 skolbiljetter från kl.12. Har ni några undringar kring detta är det bara att maila till info@junibacken.se 
Det är redan många skolor som bokat in sig nu under vår och försommar vilket gör att i princip alla skolbiljetter redan tagit slut, vi har enbart ett fåtal datum kvar med biljetter från kl.12. För frågor; maila till info@junibacken.se

I ert besök ingår en tur med vårt fantastiska Sagotåg, lek i våra utställningar och självklart ska ni inte missa våra finfina teaterföreställningar. Se gärna till att vara på plats ca 10 minuter innan föreställningen börjar för att få bra platser.     

Lunch

I vår restaurang erbjuder vi allt från pannkakor och köttbullar till ett hav av hembakta bakverk. När ni bokar in er skolklass går det bra att även boka lunch och vi bjuder då på saft/mjölk och frukt till maten. Bokningsbara tider för skollunch är kl.11, eller innan det, och lunchen går bara att boka under lågsäsong tisdag - torsdag, samt de måndagar vi har öppet. Självklart går det också bra att ta med matsäck, den förtärs då i lugn och ro i friska luften utanför Junibacken och efter lunchen är ni välkomna in igen för att fortsätta leka.

Vi hoppas att ni efter ett besök på Junibacken är fullproppade av idéer och fått upp ögonen för massor av nya barnböcker!

junibacken-skolor

 

© 2016 Junibacken | +46 (0) 8 587 230 00 | info@junibacken.se | Sidkarta