Förskolekvällar våren 2017

Junibacken är ett barnkulturhus med hjärtat i boken. Allt vi gör utgår från vårt yttersta mål: Att väcka barns lust att läsa.

Under våren 2017 kommer vi att fortsätta bjuda in till våra populära föreläsningskvällar. Samtliga föreläsningar knyter an till förskolans läroplan. Det övergripande temat för vårens föreläsningar kommer att vara Läs- och skrivutveckling i förskolan. Dessa kvällar riktar sig främst till dig som arbetar med barn i förskoleåldern, men alla intresserade är självklart välkomna.

För den som vill finns möjlighet att inleda kvällen med en tur i Sagotåget samt att handla till 20 % rabatt i bokhandeln. En matig macka och något att dricka bjuder vi också på innan föreläsningen drar igång kl 17.30 (till ca kl 19.30). Antalet biljetter är begränsat och kostar 250 kr/st ex moms.

Föreläsningar 

21 februari: En sagolik förskola – skapa en positiv lärande miljö med sagobok, lek och samtal – Maria Björsell Anmäl dig här!

21 mars: Arbetsformer för att tala med barn om texter – Ann S. Pihlgren Anmäl dig här!

18 april: Barns tidiga skrivande – Carina Fast Anmäl dig här!

Anmäl dig via länkarna ovan till den föreläsning du vill gå på. Din bokning av antal platser är bindande och kommer att faktureras i efterhand.

PDF:er från tidigare föreläsningar

Mats Myrberg 

Välkommen!