Arrangemang

Arrangemang Junibacken

För prisuppgifter – läs mer under Paket.

Vi tar emot sällskap om 50 till 400 personer. Ni välkomas kl.18.00 och ni har möjlighet att stanna fram till 02.00.

Nedan följer förslag på arrangemang;

Fest och middag – med extra allt

Välkommen till en annorlunda festvåning där huvudfokus ligger på en upplevelse utöver det vanliga med mat och dryck av toppklass.

Ni startar kvällen med mingel – på vårat färgsprakande Sagotorg eller på våran terrass bara meter från Nybrovikens grlittrande vatten. Vidare åker ni leenden med Sagotåget genom Astrid Lindgrens sagovärld för att anlända till uppdukade bord. Festen kan börja!

Eftermiddag på Junibacken

Kliv in i en magisk sagovärld där ni, tillsammans med er familj och kollegor, får njuta av Junibacken en eftermiddag/kväll!

Besöket börjar med lek i våra fantastiska miljöer, ni åker Sagotåg och ser teater. Efter detta, när Junibacken har stängt för ordinarie besökare, är Junibacken ert exklusivt och ni avnjuter en middag tillsammans med era små gäster. Kvällen avslutas med fiskdamm.

Sagobröllop för kärlekens skull

Junibacken är som gjort för sagobröllop. Låt er kväll bli ett minne för livet; underbart naturskönt på Djurgården mitt i city. Den fantastiska utsikten över Nybrovikens glittrande vatten inbjuder till en magisk kväll i kärlekens tecken.
 A Vi hjälper er med mat, dryck, underhållning samt boende för gästerna!

Mer inspiration hittar du under bröllopsfliken!