Ensemblen

Mikael Kallin

Mikael Kallin Junibacken

Mikael är konstnärlig ledare för Junibackens teater sedan november 2010. Han regisserar och skriver manus. Mikael är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Han har tidigare bl a arbetat som konstnärlig ledare och regissör vid Astrid Lindgrens värld, samt iscensatt och spelat Ingen rövare bor i skogen på Dramaten.

Cecilia Skarby

Cecilia är anställd på Junibacken sedan våren 2012. Hon utexaminerades från musikalprogrammet på Balettakademin i Göteborg år 2000. Sedan dess har hon varit med i produktioner som Sunset Boulevard och Spring Awakening på Värmlandsoperan, och Mamma Mia på Cirkus. Cecilia har även arbetat i Tyskland där hon varit både prinsessa och vampyr på scenen. Hon spelar gärna cello och dubbar även film.

Anna Jälevik


Anna är utbildad på Kulturama, Stockholms Elementära Teaterskola och Stockholms Teaterinstitut. Har bla jobbat på Circonova, 4:e teatern, Moment:Teater, Teater Fredag och Astrid Lindgrens Värld.

David Skogman

David Skogman Junibacken

David är anställd på Junibacken sedan 2004. Han är utbildad vid Calle Flygares teaterskola samt S:t Eriks gymnasiums teater/musikal linje. Utöver ordinarie ensemblearbete driver David även Junibackens populära baby- och barnrytmik tillsammans med Ida Dåverstam. Det tränade ögat kan även känna igen honom från TV och som basist i den ständigt aktuella Kattenskogmans orkester.

Ida Dåverstam

Ida Dåverstam Junibacken

Ida är anställd sedan 2007, och utbildad vid Kulturamas 2-åriga musikallinje. Hon har medverkat i både reklam och spelfilm

Emil Nilsson

Emil Nilsson Junibacken

Emil är utbildad vid Musikmakarna i Örnsköldsvik och Stockholms musikkonservatorium. Han har spelat bl a med Stompin´Souls, Ceasars, The Slaves och Friska Viljor, samt skrivit musik till tv och radio, bl a novellfilmen George som producerats av Tre Vänner.

Maria Olofson

Maria Olofsson Junibacken

Maria är anställd sedan 2004 och utbildad vid Kungliga Musikhögskolan. Hon har turnerat med Olle Adolphson, och arbetat som barpianist på Londons femstjärniga hotell. Maria utgör även ena halvan av duon Tidlös som är flitigt anlitade runt om i landet.

Thomas Carleberg

Thomas Carlsson Junibacken

Thomas är anställd sedan 2005 och utbildad vid Stockholms Musikkonservatorium. Han spelar med bland andra Bröderna Lindgren och Stompin' Souls och skriver även reklam- och filmmusik. Utöver ordinarie ensemblearbete driver Thomas Junibackens populära baby- och barnrytmik tillsammans med Ida Dåverstam och David Skogman.

 
© 2014 Junibacken | Sidkarta